Η ιδέα

Η καλύτερη βρεφική φροντίδα… είναι στη φύση μας!

Τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του βρέφους είναι καθοριστικά για τη μετέπειτα ζωή του, αφού σε αυτά μπαίνουν οι βάσεις όπου θα θεμελιωθεί η σωματική του διάπλαση, και φυσικά η υγεία του.

 


Αναμφισβήτητα, το πιο πολύτιμο δώρο που έχει χαρίσει η φύση στον άνθρωπο, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, είναι ο μητρικός θηλασμός.

Έχουν την αποκλειστική καινοτομία του συστήματος φυσικής ροής, που εξουδετερώνει τις αρνητικές πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία του μωρού σας

Αποτελεί ό,τι καλύτερο μπορεί να δώσει κάθε μητέρα στο βρέφος που μόλις έφερε στον κόσμο, συμβάλλοντας με τον πιο απλό τρόπο στη δική του, αλλά και τη δική της υγεία. Επιπλέον, ο θηλασμός είναι μία μοναδική δυνατότητα που έχει κάθε μαμά να ξεκινήσει σωστά την επαφή και την επικοινωνία με το μωρό της, βάζοντας τα θεμέλια για την πιο δυνατή σχέση, που θα επηρεάσει τη μετέπειτα συναισθηματική και ψυχική ισορροπία του παιδιού.

Πολλές φορές όμως, για διαφορετικούς λόγους, ο θηλασμός δεν είναι εφικτός ή το μωρό χρειάζεται απαραιτήτως και συμπλήρωμα γάλακτος, εκτός από το μητρικό. Από αυτή τη στιγμή και μετά, το έργο της φύσης αναλαμβάνει να υποκαταστήσει με 100% επιτυχία κι ασφάλεια η κορυφαία σειρά Dr. Brown’s, με τα βραβευμένα προϊόντα της. Ειδικά τα καινοτόμα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s, χάρις στον πατενταρισμένο σχεδιασμό τους που εξαφανίζει τους κολικούς και προστατεύει απόλυτα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, είναι η λύση που εμπιστεύονται εν λευκώ οι νέοι γονείς, σε όλο τον κόσμο, από τα πρώτα 24ωρα ζωής του μωρού τους.

Σχεδιασμένα από παιδιάτρους και επιστήμονες εξειδικευμένους στη βρεφική διατροφή, τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η πιο σίγουρη επιλογή για τους γονείς που θέλουν την καλύτερη φροντίδα για το μωρό τους, με επιστημονικό τρόπο που «μιμείται» τις λειτουργίες και τα οφέλη της φύσης. Από τις πρώτες ώρες ζωής του νεογέννητου, μέσα από μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, αξεσουάρ και πρωτοποριακών ειδών βρεφανάπτυξης, η σειρά Dr. Brown’s βρίσκεται αξιόπιστα δίπλα σας και σας βοηθά να μεγαλώσετε υγιή και χαρούμενα μωρά.