Συχνές Ερωτήσεις

Μπιμπερό & Αξεσουάρ

Τα πλεονεκτήματα της Dr. Brown’s

Οι φιάλες μωρών του Dr. Brown διαθέτουν ένα εσωτερικό σύστημα εξαερισμού που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μπουκάλι. Τα μπουκάλια μας είναι πλήρως εξαεριωμένα για τη διατροφή χωρίς κενά. Ονομάζουμε αυτή τη ροή θετικής πίεσης, παρόμοια με αυτή του θηλασμού, η οποία επιτρέπει στα μωρά να τρέφονται με τον δικό τους ρυθμό. Καθώς το μωρό τρέφεται, ο αέρας διοχετεύεται από το κολάρο θηλή (όχι τη θηλή σιλικόνης) μέσω του συστήματος εξαερισμού, στο πίσω μέρος της φιάλης. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός βοηθάει στη μείωση των κολικών και γενικότερα των ενοχλήσεων στην κοιλιακή χώρα του μωρού- με αποτέλεσμα μια πιο άνετη εμπειρία τροφής για το μωρό σας. Επειδή ο αέρας παρακάμπτει το μητρικό γάλα ή τη φόρμουλα, δεν υπάρχει οξείδωση των θρεπτικών ουσιών. Μια πανεπιστημιακή μελέτη διαπίστωσε ότι οι φιάλες του DrBrowns συμβάλλουν στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες C, A και E.

Όλα τα μπουκάλια του Dr. Brown, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος, έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα του εσωτερικού συστήματος εξαερισμού χωρίς κενό. Τα μπουκάλια της Dr. Brown διατίθενται σε δύο διαφορετικά σχήματα:
• Στενός λαιμός: Το “Original” μπουκάλι του Dr. Brown’s Natural Flow® είναι ένα στενό ή κανονικό σχήμα που βρίσκεται σε πολλά παραδοσιακά μπουκάλια μωρών.
• Φαρδύς λαιμός: Το “Broad-Neck” της Physical Flow® της Dr. Brown έχει μεγαλύτερη διάμετρο με καμπύλες οδοντώσεις στο πλάι για ευκολότερη συγκράτηση.
Πολλές μητέρες που θηλάζουν προτιμούν το μπουκάλι του Dr. Brown’s Wide-Neck (φαρδύ λαιμό) επειδή η θηλή έχει μια ευρύτερη βάση, η οποία μπορεί να βοηθήσει το μωρό να αποφύγει τη σύγχυση των θηλών. Το κανονικό μπουκάλι της
Dr. Brown έχει τη συνηθισμένη θηλή φιάλης, η οποία είναι πιο στενή. Αυτό το σχήμα θηλής επιλέγεται από πολλά νοσοκομεία και ειδικό για τη διατροφή ως ιδανικό για βρέφη και νεογέννητα. Τα μωρά τείνουν να ευνοούν διαφορετικούς τύπους θηλών. Ορισμένοι απλοί πειραματισμοί θα βοηθήσουν στην αναγνώριση της προτίμησης του μωρού σας. Τα στάνταρ μπουκάλια έρχονται σε μεγέθη 2 ουγγιών, 4 ουγκιών και 8 ουγκιών. και οι τυποποιημένες φιάλες μας Wide-Neck είναι διαθέσιμες σε μεγέθη 4 ουγγιών και 8 ουγκιών. Τα μπουκάλια του Επιλογής Wide-Neck της Dr. Brown είναι ελαφρώς μεγαλύτερα, μεγέθους 5 ουγγιών και 9 ουγκιών.

Υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με τις περισσότερες παραδοσιακές φιάλες μωρών: τον αέρα και το κενό. Ο αέρας που καταναλώνεται από τα μωρά μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, άγρυπνες νύχτες, αέρια και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με κολικούς. Ένα κενό στο μπουκάλι μπορεί να μεταφέρει αέρα μέσα στο αυτί του μωρού και μπορεί να ενθαρρύνει το υγρό να τραβηχτεί μέσα. Τα παραδοσιακά μη εξαεριζόμενα μπουκάλια τείνουν να αναπτύσσουν κενά όταν τα μωρά τρέφονται από αυτά επειδή τα μωρά χρειάζονται να πιούν σταδιακά σκληρότερα για να πάρουν υγρό από αυτά. Τα μωρά σφραγίζουν τα χείλη τους στη θηλή όταν θηλάζουν, αλλά καθώς αυξάνεται το κενό, καταναλώνουν αέρα.

Χρήση & Καθαρισμός

Η Βούρτσα Μπουκαλιών του Dr. Brown έχει πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για τον καθαρισμό των μπουκαλιών μας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση του τρόπου χρήσης της βούρτσας.
α. Αποσυναρμολογήστε τη φιάλη και μουλιάστε όλα τα μέρη σε ζεστό σαπουνόνερο.
β. Εισάγετε τη βούρτσα μέσα στη φιάλη, στρέφοντας τη βούρτσα και μετακινώντας την προς τα μέσα και έξω από τη φιάλη. Ο συνδυασμός των τριχών και του σφουγγαριού θα καθαρίσει καλά τα μπουκάλια σας.
γ. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα καθαρισμού μικρών συρμάτων για να καθαρίσετε μικρές ρωγμές στο ένθετο και μέσα στο μπουκάλι.
δ. Χρησιμοποιήστε τη βάση της βούρτσας, για να καθαρίσετε απαλά το εσωτερικό της θηλής σιλικόνης.
ε. Ξεπλύνετε όλα τα εξαρτήματα του μπουκαλιού και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.

Ναι, μπορείτε να πλύνετε όλα τα τμήματα μπουκαλιών της Dr.Brown στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων σας.

Οι θηλές για το μπουκάλι του Dr. Brown διαθέτουν διάφορες ροές που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν την ηλικία και τις διατροφικές συνήθειες του μωρού σας. Δεν υπάρχουν κανόνες για το πότε πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, αλλά παρακάτω θα βρείτε ένα γενικό οδηγό:
• Επίπεδο 1 – 0-3 μήνες
• Επίπεδο 2 – 3-6 μήνες
• Επίπεδο 3 – 6 μηνών και άνω
• Επίπεδο 4 – Για μωρά με μεγαλύτερη όρεξη
• Y-Cut – Ταχύτερη ροή για παχύτερα υγρά
Επιπλέον, η Dr. Browns προσφέρει μια θηλή Preemie για πρόωρα βρέφη. και μια θηλή Ultra-Preemie, που χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου για ειδικές περιπτώσεις. Μια θηλή Preemie είναι επίσης διαθέσιμη για τα μπουκάλια Wide-Neck (φαρδύ λαιμού) επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το κατάλληλο επίπεδο θηλών για το μωρό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις διατροφικές συνήθειες του μικρού σας. Για παράδειγμα, το 3μηνών μωρό σας, σας φάνηκε ότι δεν ήπιε αρκετό γάλα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ταΐσματος; Σε αυτό το σημείο η αλλαγή θηλής από το επίπεδο 1 στο επίπεδο 2 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη. Προσαρμόστε την επιλογή της θηλής ώστε για να ταιριάζει με το στυλ διατροφής του μωρού σας, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

< Back to Dr. Brown's Blog